Tre trendfarger denne høsten

Hvis du klør etter å farge håret i høst, nesten like mye som du ønsker gresskarpai og pumpkin spice latte, har vi rådene om hvilke trendy fargetoner du burde se litt nærmere på. I høst vil vi se nyanser som kastanje, lyst kobber, honningbrunt, varm blondine, "bronde", dempet neon, en gjenoppblomstring av lavlys og blandet grå, og en farge som kalles ... kald brygge. Her er noen av de vakreste høsthårfargene du vil se denne sesongen.

Gyllen karamell

Karamellbrunt hår er en varm, gylden hårfarge som kan se vakker ut på alle - men spesielt de med varme hudfarger. Dette er den perfekte måten å transformere håret fra mørkt til lyst, eller omvendt.

Burgunder

Selv om det kan være en stor forandring, spår flere eksperter at vi vil se det som en topptrend for høsten 2019. Subtil med en overraskende vri, burgunder tilfører en rik, moderne dimensjon til hårfargen, og skinner ved det minste hint av lys. 

Sjokoladebrun

Vil du endre ting uten å gå for langt fra din naturlige brunfarge? Sjokoladebrun er en tidløs farge som aldri går av mote. Hvis du har olivenhud eller mørkere hud, bør du absolutt velge en sjokoladebrun farge. Det vil gi en fin kontur til ansiktet ditt og fremhever ansiktstrekkene dine.